Dr. Nika ErzsébetDr. Nika Erzsébet vagyok. 1983-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvos karán.

Első perctől kezdve a Fővárosi Önkormányzat Madarász utcai Gyermekkórházában dolgoztam, ahol fantasztikus emberek és nagy tudású orvosok tanításával sajátíthattam el az orvoslás csínját-bínját.

Gyermekorvosi, gyerek tüdőgyógyászati és felnőtt allergológiai szakvizsgákat szereztem, ezeken a területeken dolgozom jelenleg is magánorvosként.

Munkám jelentős részében ma már a betegségek megelőzésében célt érünk, büszke vagyok arra, hogy egyre kevesebb gyógyszerrel tudok jó állapotba hozni beteg gyereket vagy allergiás, asztmás felnőttet.

Az elmúlt 20 év során sok olyan páciensem volt, aki ma már a gyermekével is hozzám jár, úgymond unokáim is vannak. Asszisztenseimmel együtt azon munkálkodunk, hogy a hozzánk forduló emberek ne csak a tüneteik kezelését, a betegségük gyógyítását, hanem a személyük fontosságát, a feléjük fordított személyes figyelmességet is átéljék a rendelőnkben.

A felgyorsult élet, a stressz, a környezetszennyezés következtében az emberek egyre nagyobb egészségügyi terhelésnek vannak kitéve. Egyre súlyosabb betegségek korábbi és még korábbi életkorban ütik fel a fejüket a lakosság körében.

A leggazdaságosabb és a leghatásosabb védelem a megelőzés.Az utóbbi 7 évben a megelőzést tűztem ki zászlómra és teljes szívemmel ezen munkálkodom az erre nyitott embereknek.

Ezt az egészségesebb táplálkozás, a mozgás szeretetének elfogadtatásával próbálom ingyenes tájékoztatók, előadások és egyéni tanácsadás formájában átadni mindenkinek.

A rendelésekre, mind a csecsemő és gyermek gyógyászati rendelésre, mind a szakrendelésekre is /gyermek tüdő gyógyászat -croup, asthma-, visszatérő felső légúti betegségek, gyermek allergológia és felnőtt allergia/ előzetesen telefonon (30/ 9487 277)  7-18 –ig lehet időpontot kérni.